FUDBALERI SU ZGROŽENI: Jedna promena u Premijer ligi je zapanjila igrače

Tanjug

07. 08. 2023. u 17:55

FUDBALER Mančester junajteda Rafael Varan izjavio je danas da je zabrinut za zdravlje igrača zbog gustog rasporeda utakmica u svim takmičenjima, ali i odluke da se sudijama preporuči da nadoknada vremena bude i deset, ako treba i više minuta.

ФУДБАЛЕРИ СУ ЗГРОЖЕНИ: Једна промена у Премијер лиги је запањила играче

Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Francuzu je zasmetalo to što niko ne sluša igrače, tačnije to što oni imaju da kažu.

- Već godinama i igrači i treneri upozoravaju da imamo previše utakmica, da je raspored prenatrpan i da predstavlja opasnost za fizičku i mentalnu dobrobit igrača. I pored svega, naredne sezone se preporučuju duže utakmice sa više intenziteta i manje emocija, koje igrači smeju da pokažu. Mi samo želimo da budemo zdravi na terenu i da damo 100 odsto za naš klub i navijače. Zašto niko ne sluša naše mišljenje - napisao je Varan na društvenim mrežama.

Britanski mediji podsećaju da su engleski arbitri dobili preporuku da naredne sezone sudijske nadoknade vremena možda budu čak i do 10 minuta.

- Kao igrač, privilegovan sam, jer svakog dana radim posao koji volim, ali smatram da ove promene štete igri. Želimo da budemo na maksimalnom nivou, najbolji što možemo. Verujem da je važno da mi, igrači i treneri, naglasimo ovu važnu temu ako želimo da zaštitimo igru koju volimo i da damo sve od sebe za navijače - apelovao je Varan.

Podsetimo, Premijer lige počinje za ovog petka Barnlija i Mančester sitija (21), a Junajted prvu utakmicu igra u pondeljak na "Old Trafordu" protiv Vulverhemptona (21).

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)