NEMAČKI GIGANT ŽELI ZVEZDINO DETE: Dortmund zagrizao za veliku nadu crveno-belih

Novosti online

02. 08. 2023. u 12:15

MLADI fudbaler Crvene zvezde Stefan Leković počeo je prošle sezone da dobija ozbiljnu šansu u prvom timu. Njegov talenat i igre ne prolaze nezapaženo. To pokazuje i interesovanje nemačkog velikana za njega.

НЕМАЧКИ ГИГАНТ ЖЕЛИ ЗВЕЗДИНО ДЕТЕ: Дортмунд загризао за велику наду црвено-белих

FOTO: M. Vukadinović

Kako prenosi "Bild", ovaj 19-godišnji štoper crveno-belih je želja Borusije Dortmund. Osim "milionera" i Lajpcig je bacio oko na darovitog Beograđanina.

Pomenuti lista navodi i da je Zvezda zimus dobila ponudu od Real Madrida vrednu 4.000.000 evra, ali je ona odbijena.

Leković ugovor sa crveno-belima ima do 2027. godine, a tržišna vrednost mu je milion evra. On je do sada za klub iz Ljutice Bogdana odigrao 12 utakmica i postigao jedan gol.

Ostaje da se vidi da li će mladi defanzivac ostati na "Marakani". Barak Bahar na njegovom mestu ima Aleksandra Dragovića, Uroša Spajića, Nemanju Milunovića, Miloša Degeneka, dok je na poziciju štopera pomerio i Srđana Mijailovića.

BONUS VIDEO: SLALOM ZA NAJLEPŠI GOL: Bukari za "petardu" Zvezde protiv Vojvodine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave