"DRAGA ZVEZDO..." Snežana Borjan nije više mogla da ćuti, žestoko odgovorila Terziću

Novosti online

26. 07. 2023. u 11:23

ODLAZAK Milana Borjana iz Zvezde, odnosno odlazak na pozajmicu u Slovan je bio kao grom iz vedra neba. Kapiten je morao da napusti klub, po želji novog šefa struke Barak Bahara, koji je želeo i dobio svog golmana iz Izraela.

ДРАГА ЗВЕЗДО... Снежана Борјан није више могла да ћути, жестоко одговорила Терзићу

FOTO: Instagram/Snezanafi

Nije se puno o tome pričalo, bar ne čelnici šampiona Srbije, do juče, kada je Zvezdan Terzić na RTS-u otkrio detalje razlaza sa dugogodišnjim golmanom.

- I ja sam se iznenadio za Borjana, ali je Bahar bio eksplicitan. Čak sam i ja tražio da zovem Borjana, kako bih ga pripremio na to, ali je Bahar rekao da je on direktan i da će on da mu kaže. Ako želite uspeh, hoću drugog golmana na golu - objasnio je Terzić.

Posle izjave generalnog direktora javila se Snežana Borjan, supruga doskorašnjeg čuvara mreže srpskog tima. Ona se oglasila na Instagramu i obratila se navijačima, ali i Baharu i Terziću.

FOTO: M. Vukadinović

 

"Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, a u Milanovom srcu tu ste i dalje. Mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Brojan vas je posle mnogo godina bez titule uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije? Što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes, već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, a i oni koji malo znaju fudbala rekli uvek 'Zovite Borjana'. Za to se živi, zar ne?", počela je Snežana.

Zasmetao joj je način na koji je Milan obavešten da više nije u planovima crveno-belih kod novog trenera.

"Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Borjan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga da se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!!"

Imala je na kraju i molbu za sve.

"Možda vas muči što ste tako postupili pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše posle ovakvih rečenica, evo razumemo i to, ali možda bi bilo u redu da prestanete sa omalovažavanjem i ponižavanjem, jer to nije odlika šampiona. Želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi, taj i greši", zaključila je Snežana Borjan. 

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)