BURNO NA MARAKANI! Otkriveno šta se stvarno dešava oko novih pojačanja FK Crvena zvezda

Novosti online

22. 07. 2023. u 16:43

CRVENU zvezdu bi uskoro trebalo da pojačaju mladi napadač Vojvodine Uroš Kabić, kao i povratnik Miloš Degenek, dok pregovori još traju oko angažovanja centarfora Late Lata.

БУРНО НА МАРАКАНИ! Откривено шта се стварно дешава око нових појачања ФК Црвена звезда

FOTO: FK Crvena zvezda

- Zvezda uvek želi najtalentovanije mlade igrače u svojim redovima. Smatram da je Kabić jedan od njih, da je dobar igrač i da bi mogao nešto da donese. Blizu smo transfera, još nije gotov. Nadam se da ćemo završiti to, ali to nema veze sa Late Latom. On je igrač koji može igrati na više pozicija u različitim sistemima - istakao je Marko Marin, tehnički direktor crveno-belih u razgovoru za TV Prva.

Golgeter Late Lat je bio i ostao jedna od glavnih meta u letnjem prelaznom roku.

-Nije do igrača i nas, već do agenata i Atalante. Pratili smo igrača, bili u pregovorima. I dalje je aktuelno, videćemo da li će se realizovati. Mislim da bi on mnogo dao ekip, "eksplodirao" je prošle sezone, sada je u piku svoje karijere. To smo gledali u zadnjih godinu dana, da dovodimo igrače koji su krenuli da igraju dobro i da taj put nastave sa nama u Zvezdi -dodao je Marin.

Marko Marin i Mitar Mrkela / FOTO: FK Crvena zvezda

Osvrnuo se i na potencijalni povratak Miloša Degeneka na "Marakanu".

- Miloš je još prošle godine bio želja Bahara u Haifi. Već u prvom, drugom razgovoru me je pitao "Šta je sa Milošem? Zašto ne razmišljate o njemu?". Degenek je navijač Crvene zvezde, bio je uspešan ovde, igrao Ligu šampiona. Dogovorili smo se sa klubom, treba još neke detalje sa njim da rešimo. Trebalo bi u naredna dva,tri dana da ga vidimo u Beogradu.

Stefan umesto Čupe

MARKO Marin je potvrdio da će Strahinja Čupa Eraković uskoro potpisati za Zenit i da od mladog Stefana Lekovića očekuje da ga zameni.

- Eraković je otputovao u Sankt Peterburg, trebalo bi da potpiše ugovor. Leković je mnogo talentovan igrač na koga računamo. Već je prošle godine napredovao dosta na utakmicama za prvi tim. On je za mene pravi štoper kakav se traži u Evropi. Na njemu je da se nametne treneru.

Stefan Leković  / FOTO: M. Vukadinović

Bahar već impresivan

POTVRDIO je i Marko Marin da su u Crvenoj zvezdi zadovoljni nobvim trenerom Barakom Baharom.

- Dosta toga je doneo. Bitno je da je u ekipi dobra atmosfera, da su igrači srećni, da vole da dođu na trening i hoće da napreduju. Taj miks Barak Bahar ima. Odlično su radili, pogotovo u prvoj nedelji na fizičkoj spremi. U drugom delu je akcenat bio na taktičkom planu, sa jakim protivnicima. Tu smo brzo videli neku ideju koju smo imali sa tim da dovedemo Bahara i sa transferima. Da je on to tako brzo uklopio i uneo u tim, to je impresivno. Malo smo promenili stil. Videlo se na utakmicama da je to brže, modernije. Nadam se da ćemo tako nastaviti - rekao je Marin.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!