PARTIZAN SPREMA BOMBU: Bivši reprezentativac Srbije pred vratima Humske

Novosti online

20. 07. 2023. u 14:30

Matija Nastasić, nekadašnji reprezentativac Srbije, mogao bi ovog leta da se vrati u ekipu Partizana.

ПАРТИЗАН СПРЕМА БОМБУ: Бивши репрезентативац Србије пред вратима Хумске

Foto: FK Partizan

Kako prenosi "Mocart sport", prvi koraci su već napravljeni, poslednjih dana su pregovori intenzivirani, pa bismo štopera vrlo lako mogli da vidimo ponovo u Humskoj.

U prošloj sezoni je Nastasić nastupao za Majorku, Španci su odlučili da mu se zahvale na saradnji, pa je Matija od tada bez kluba. Ipak, to bi uskoro moglo da se promeni, jer Partizanu treba baš ono što Nastasić jeste, iskusan štoper, koji bi komandovao odbranom.

Dugo se Srbin mučio sa formom i povredama, prošle sezone je odigrao svega 14 ligaških utakmica u Primeri, na kojima je upisao jedan pogodak, pa su povrede verovatno i glavni razlog zašto se klub sa Balearskih ostrva rastao sa štoperom.

Nastasić (Šalke), jedan od Partizanovih izdanaka Foto EPA

 

Poslednjih nekoliko prelaznih rokova se pojavljivala i opcija da Matiju Nastasića vidimo u Partizanu, do toga nije dolazilo, a čini se da bi ovo možda bio i pravi trenutak da se bivši as Mančester sitija vrati u Humsku.

Štoper je Humsku napustio još 2011. godine, kada je za 2.500.000 evra prešao u Fjorentinu. Kasnije je igrao za Mančester siti i Šalke, pre nego što je stigao u Španiju, gde se zadržao samo jednu sezonu.

Bio je i standardan reprezentativac Srbije, a u dresu "orlova" je upisao 34 nastupa, ali bez postignutog pogotka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije