PREŽIVEO JE DRAMU! Golman Pari Sen Žermena pušten sa intezivne nege

Novosti online

05. 07. 2023. u 16:55

Golman Pari Sen Žermena Španac Serhio Riko, koji je doživeo tešku nesreću na jahanju krajem maja, otpušten je danas sa intenzivne njege, saopštila je bolnica u Sevilji, prenosi Hina.

ПРЕЖИВЕО ЈЕ ДРАМУ! Голман Пари Сен Жермена пуштен са интезивне неге

Foto: EPA

U saopštenju se navodi da je Riko otpušten sa intenzivne nege, ali će golman Pari Sen Žermena ostati u bolnici kako bi se ispratilo njegovo zdravstveno stanje.

Bolnica u Sevilji je prošle nedelje saopštila da je španski golman svestan i da komunicira. On je u bolnicu prebačen 28. maja, pošto je pretrpeo tešku povredu mozga u nesreći na jahanju u Andaluziji, zbog čega je stavljen na aparate za održavanje života.

Riko je u PSŽ stigao 2019. godine iz Sevilje, a za šampiona Francuske branio je na 14 utakmica. On je pored Sevilje i PSŽ branio i za Fulam i Majorku. Za reprezentaciju Španije nastupio je na jednoj utakmici.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

SEVILJA, 5. jula (Tanjug) - Golman Pari Sen Žermena Španac Serhio Riko, koji je doživeo tešku nesreću na jahanju krajem maja, otpušten je danas sa intenzivne njege, saopštila je bolnica u Sevilji, prenosi Hina. U saopštenju se navodi da je Riko otpušten sa intenzivne nege, ali će golman Pari Sen Žermena ostati u bolnici kako bi se ispratilo njegovo zdravstveno stanje. Bolnica u Sevilji je prošle nedelje saopštila da je španski golman svestan i da komunicira. On je u bolnicu prebačen 28. maja, pošto je pretrpeo tešku povredu mozga u nesreći na jahanju u Andaluziji, zbog čega je stavljen na aparate za održavanje života. Riko je u PSŽ stigao 2019. godine iz Sevilje, a za šampiona Francuske branio je na 14 utakmica. On je pored Sevilje i PSŽ branio i za Fulam i Majorku. Za reprezentaciju Španije nastupio je na jednoj utakmici. (Kraj) man/

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI ŠOK U RIMU! Novak Đoković nije jedini, kući neočekivano ide i šampion mastersa iz Madrida (VIDEO)