TRAGEDIJA: Poginuo vlasnik engleskog kluba

Tanjug

05. 07. 2023. u 09:46

Vlasnik fudbalskog kluba Milvol iz Čempionšipa – Džon Berilson, preminuo je danas u 71. godini života. Za sada nije poznato od čega, a u saopštenju kluba se između ostalog navodi da je reč o tragičnoj nesreći.

ТРАГЕДИЈА: Погинуо власник енглеског клуба

Foto: Novosti arhiva

- Džonova iznenadna smrt će nedvosmisleno uticati na sve srećnike koji su ga poznavali. Zaista je bio divan čovek, veoma posvećen svojoj porodici, čovek velikog srca i topline – napisao je klub.

Pred ekipom Milvola sada je izuzetno težak period, jer se ovakvoj tragediji apsolutno niko nije nadao. 

Džon je američki biznismen i osnivač Čestnat Hil Venturasa, završio je Harvard i zaista je bio priznat među ljudima iz sveta biznisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!