STIGLO JOŠ JEDNO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Novozelanđanin je četvrto pojačanje Crvene zvezde

Novosti online

23. 06. 2023. u 13:16

Nakon Žana Filipa Krasoa, Omrija Glazera i Edmunda Ada, crveno-beli doveli i četvrto pojačanje.

СТИГЛО ЈОШ ЈЕДНО ПОЈАЧАЊЕ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Новозеланђанин је четврто појачање Црвене звезде

FOTO: EPA

Novozelanđanin Filip Stamenić je četvrto pojačanje Zvezde.

- Danas predstavljamo još jedno pojačanje za Crvenu zvezdu. Radi se o Marku Stameniću koji je potpisao ugovor još zimus, a pravo da nastupa za Zvezdu ima od ovog leta. Mlad igrač koji dolazi iz Kopenhagena, mlad ali ima dosta iskustva, prošle sezone je odigrao četiri utakmice u Ligi šampiona. Ono što je veoma važna stvar za nas je što on poseduje srpski pasoš, i da će u domaćem prvenstvu moći da bude bonus igrač - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Potom se obratio i Stamenić.

- Srećan sam što sam ovde, ovo je veliki momenat za mene i moju porodicu jer imam srpske korene. Ponosan sam što ću imati priliku da se borim za crveno-bele boje naredne četiri godine, biće to sjajan momenat za mene jer očekujem velike stvari. Svi su mi poželeli toplu dobrodošlicu - izjavio je Stamenić, koji se osvrnuo i na svoje korene:

- Moj otac je rođen i odrastao je u Novom Sadu, gde je devedesetih godina otišao na Novi Zeland. Vodio je 18 godina lep život tamo, preselio se u Evropu, gde je posle došao u Srbiju. Otac ističe da je jako ponosan, želim da naučim mnogo toga u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti