TUŽAN KRAJ VELIKE KARIJERE: Luis Suarez zbog povrede pre vremena ide u penziju

Tanjug

21. 06. 2023. u 10:29

Fudbaler Gremija i urugvajski reprezentativac Luis Suarez mogao bi da okonča igračku karijeru zbog povrede desnog kolena, prenose brazilski mediji.

ТУЖАН КРАЈ ВЕЛИКЕ КАРИЈЕРЕ: Луис Суарез због повреде пре времена иде у пензију

Foto AP

Suarez (36) je obavestio čelnike Gremija da želi da napusti klub zbog problema sa povredom kolena, koja mu zadaje velike probleme u igri. On ima ugovor sa brazilskim klubom do kraja 2024. godine.

Brazilski mediji navode da rukovodstvo Gremija radi na raskidu ugovora sa urugvajskim fudbalerom uz klauzulu o kazni ako Suarez odluči da nastavi karijeru u nekom drugom klubu.

Suarez je u Gremio stigao pre šest meseci, a postigao je 14 golova na 26 mečeva za brazilski klub. On je ranije igrao za Nasional, madridski Atletiko, Barselonu, Liverpul, Ajaks i Groningen. Za reprezentaciju Urugvaja postigao je 68 golova na 137 utakmica.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)