PSŽ DOVODI FUDBALERA IZ ITALIJE: Štoper Intera prelazi u Francusku

Novosti online

14. 06. 2023. u 14:39

Dosadašnji fudbaler Intera Milan Škrinjar potvrdio je da će da nastavi karijeru u Pari Sen Žermenu, prenose italijanski mediji.

ПСЖ ДОВОДИ ФУДБАЛЕРА ИЗ ИТАЛИЈЕ: Штопер Интера прелази у Француску

Evgenya Novozhenina/Pool via AP

Škrinjar (28) ima ugovor sa Interom do 30. juna, a potom će bez obeštećenja preći u redove francuskog šampiona. Slovački fudbaler je još ranije dogovorio lične uslove ugovora sa klubom iz Pariza.

- Poraz u finalu Lige šampiona je tužan način za rastanak, to će dugo da nas prati. Bili smo blizu osvajanja LŠ, igrali odlično i zaslužili smo više. Ponosni smo na ono što smo uradili. Videćemo šta će da bude u Parizu, najvažnije je da ostanem u formi - rekao je Škrinjar.

Slovački reprezentativac je ove sezone odigrao 31 meč za Inter. On je pre milanskog kluba igrao za Sampdoriju, Žilinu i Zlate Moravce.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

    
   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024