ČISTKA NA MARAKANI, UZ PRILIČNU ZARADU: Crvena zvezda se zahvalila igraču koji je nastupio za dve različite reprezentacije

Novosti online

12. 06. 2023. u 19:17

FK Crvena zvezda od danas ima jednog igrača manje.

ЧИСТКА НА МАРАКАНИ, УЗ ПРИЛИЧНУ ЗАРАДУ: Црвена звезда се захвалила играчу који је наступио за две различите репрезентације

Foto: M. Vukadinović

Kako su saopštili crvneo-beli, Nemanja Motika više nije član kluba sa stadiona "Rajko Mitić":

"Crvena zvezda i mladi ofanzivac Nemanja Motika sporazumno su raskinuli ugovor. Motika je u naš klub stigao na zimu 2022. godine, zabeležio ukupno 20 nastupa i dva puta se upisao u listu strelaca. Talentovanom ofanzivcu želimo puno sreće u nastavku karijere", poručili su s "Marakane".

Motika, rođen u Berlinu, je igrao i za mlađe reprezentativne selekcije Nemačke i za mlađe selekcije Srbije, a karijeru nastavlja u Olimpiji iz Ljubljane.

Kako javlja RTV Slovenije, "Olimpija ga je dobila besplatno, ali će u slučaju prodaje Motike - morati da plati Beograđanima do 1,5 milion evra. A ako bi ga Olimpija prodala za baš veliku sumu novca, onda bi Zvezda dobila i 20% od tog transfera".

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)