Barak Bahar čim je stigao u Crvenu zvezdu rekao je da mu Milan Borjan nije potreban, i da želi novog čuvara mreže, što je mnoge šokiralo, pa tako i El Fardu Bena, nekadašnjeg fudbalera crveno-belih.

Dragan

09.06.2023. 13:43

Bez obzira sto je Bahar dobio samostalnost od kluba u formiranju tima uprava Zvezde mora u ovom sucaju da stane u odbranu Borjana jer je to za ovih 6 godina dao ogroman dio u uspehu kluba i u njegovoj afirmaciji. Bahar je nazalost u startu sebi dai ogroman munus kod zvezdine publike s ovm odlukom. Ne bi volio da sam u njegovij kozi kad se navijaci oglase.

DUŠKO

10.06.2023. 09:51

Borjan Svaka čast Borjanu za sve što je učinio za Zvezdu ali vreme je za druge stvari. Duboko u duši on zna da je ovo realno jer u zadnjih godinu dana više je imao loših nego dobrih dana. Kola su krenula nizbrdo kočnice otkazuju, bolje sad otići nego se blamirati. Da nije primio gol iz kornera protiv Čuke bilo bi nekorektno reći mu da ode ali taj gol mu je samo potvrdio da je gotovo. Može neka slabija liga gde nema pritiska ali za ligu šampiona gotov.