NOVI SKANDAL HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: Sukobio se sa navijačem, a dan kasnije uradio je ovo

Novosti online

06. 06. 2023. u 21:22

FUDBALER Hajduka i fudbalske reprezentacije Hrvatske Marko Livaja obavestio je selektora Zlatka Dalića o odluci da napusti kamp reprezentacije.

НОВИ СКАНДАЛ ХРВАТСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Сукобио се са навијачем, а дан касније урадио је ово

Foto: M. V.

Livaju su juče vređali navijači tokom otvorenog treninga.

Konjino, što se ne trudiš... Viknuo je neko od navijača sa tribina nakon čega je Livaja uzvratio: - Šta hoćeš? Evo, doći ću gore...

Dan kasnije fudbaler Hajduka iz Splita odlučio se na neočekivani potez. "Uzdrman" potezom navijača "vatrenih" odlučio je da napusti reprezentaciju Hrvatske.

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 časa, osećam da nisam spreman dati reprezentaciji Hrvatske svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje mir tokom priprema za važno takmičenje. Momcima želim sreću u Holandiji, da se okite zlatom, za šta sigurno imaju kvalitet i zajedništvo. Zahvaljujem selektoru na razumevanju. Reprezentacija mi puno znači i nadam se da ću imati priliku da i u budućnosti budem njen član, rekao je marko Livaja.

Podsetimo, Livaja je već bio deo velikog skandala pobedu nad Rijekom u finalu Kupa Hrvatske kada je trijumf proslavio pesmom: "Freze, traktori i seoski putevi. Pi*ke šibenske, pi*ke šibenske, dobit ćete batine!" To mu očigledno navijači Rijeke nisu oprostili.

Pomenuti hrvatski reprezentativac je zbog skandaloznog ponašanja posle finala Kupa predmet istrage Fudbalskog saveza Hrvatske, ali mu kazna još nije određena.

Inače, Hrvatska će u Holandiji učestvovati u plej-ofu Lige Nacija, gde igraju protiv domaćina, a takođe učestvuju Španija i Italija.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024