DŽAJIĆ KOD ČEFERINA: Čelnici FSS u poseti Nionu (FOTO)

Novosti online

16. 05. 2023. u 15:53

PREDSEDNIK Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović su danas na poziv predsednika UEFA Aleksandera Čeferina bili u službenoj poseti Nionu i tom prilikom razgovarali sa prvim čovekom evropske kuće fudbala i njegovim najbližim saradnikom Zoranom Lakovićem.

ЏАЈИЋ КОД ЧЕФЕРИНА: Челници ФСС у посети Ниону (ФОТО)

FOTO: FSS

Džajić i Šurbatović upoznali su predsednika Čeferina sa strateškim ciljevima FSS u naredne četiri godine, koji se pre svega odnose na zajednička ulaganja u infrastrukuturu i travnate podloge, izgradnju administrativne zgrade, osnivanje Akademije FSS i mogućnosti da Srbija bude domaćin jednog od završnih turnira Evropskog prvenstva u mlađim uzrasnim kategorijama.

Na sastanku je bilo reči o potencijalnoj kandidaturi Srbije za domaćina U-21 prvenstva Evrope 2027. godine, a konstatovano je da izgradnjom Nacionalnog stadiona od 50.000 mesta stičemo realne šanse za organizaciju finalne utakmice Lige Evrope ili Lige konferencija.

Predsednik Čeferin je još jednom pohvalio napore Fudbalskog saveza Srbije koji uz svesrdnu podršku Vlade Republike Srbije na pravi način koristi sredstva UEFA namenjena razvoju infrastrukture i stvaranju lepše slike na fudbalskim terenima širom zemlje.

Potvrđeno je još jednom da će 4. oktobra 2023. godine Beograd biti domaćin HET-TRIK Komiteta UEFA, a gotovo je izvesno da će se jedan od narednih seminara Sudijske organizacije UEFA takođe održati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Jedna od tema na sastanku čelnika FSS i predsednika UEFA, bila je i potencijalna kandidatura Beograda za organizaciju UEFA Kongresa u narednim godinama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a