LAMPARD VERAN KLUBU: ''Apsolutno bih sad potpisao za Čelsi''

Novosti online

13. 05. 2023. u 12:07

Menadžer fudbalera Čelsija Frenk Lampard izjavio je da uočava namere u klubu da se stanje unapredi u narednim godinama, prenosi Skaj sport.

ЛАМПАРД ВЕРАН КЛУБУ: Апсолутно бих сад потписао за Челси

FOTO: AP

Londonski klub je trenutno na 11. poziciji na tabeli Premijer lige i ima male šanse da dođe do mesta koja vode u evropska takmičenja naredne sezone.

- Apsolutno bih sada potpisao za Čelsi. Ima toliko dobrih stvari vezanih za ovaj klub. Izreka kaže da je forma prolazna, a kvalitet trajan. Uočavam fantastične namere da se klub unapredi. Mnogi velikani svetskog fudbala prolaze kroz ovaj proces na neki način, a što ga uspešnije prebrodite više pehara ćete osvojiti kad dođe trenutak da sve ovo naplatite - istakao je Lampard.

Dodaje da mu je drago da može da bude deo pozitivnih procesa u Čelsiju.

- Primamljiv je to izazov. Najlakše je padobranom sleteti na mesto gde je sve posloženo i uspešno. Učinak na domaćem terenu nije sjajan. Niti otkako sam došao, niti pre mene. Ljudski je da to stvori nervozu među igračima i trenerima. Jedini način da prebrodimo krizu je da pokušamo da uradimo prave stvari. Bio sam u situaciji u kojoj su sad moji fudbaleri. Jednostavno, moraju da je prevaziđu - zaključio je Lampard

BONUS VIDEO: Večeras prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini