NEMA BOLJIH U SRBIJI: Rukometašice Jagodine posle titule odbranile i pehar Kupa

S. O.

02. 05. 2023. u 12:39

NAJBOLjI i najlepši rukomet se igra u - Jagodini. Izabranice trenera Dragana Markova su cele sezone vodile žeastoku bitku sa ekipom Bekament iz Aranđelovca i na kraju su prvo uspele da odbrane šampionski pehar, a potom i trofej Kupa Srboie, uprkos porazu u revanš meču (25:27), jer su imale četiti gola zalihe iz prvog duela (22.18).

НЕМА БОЉИХ У СРБИЈИ: Рукометашице Јагодине после титуле одбраниле и пехар Купа

FOTO: RSS

- Čestitam ekipi Bekamenta na dve fer, korektne i borbene utakmice. Bilo je teško dobiti, kao i svako finale. Siguran sam da su oba tima mogla bolje, ali neke sitnice su odlučile da Jagodina odbrani Kup Srbije, uprkos tome što su devojke imale izuzetno tešku i napornu sezonu iza sebe - poručio je trener Jagodine Dragan Markov.

Plaketu za najkorisniju igračicu takmičenja dobila je rukometašica Bekamenta Aleksandra Krstić, a zasluge prepisuje svom timu.

- Pre svega bih čestitala mojim devojkama. Svaka, uključujući i devojke na klupi, dala je svoj maksimum. Imale smo prednost u jednom trenutku, ali se pokazalo da je Jagodina u ovom trenutku iskusnija ekipa. Čestitam im na odbranjenom pehara - istakla je Aleksandra Krstić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)