NBA PROMENE U EVROPSKOM FUDBALU? Predsednik UEFA najavio revolucionarna fudbalska pravila

Novosti online

26. 04. 2023. u 19:50 >> 19:41

Aleksander Čeferin, predsednik Unije evropskih fudbalskih asocijacija, izjavio je danas da je potrebno uvesti ''seleti kep'' u evropski fudbal, prenosi Sportklub.

НБА ПРОМЕНЕ У ЕВРОПСКОМ ФУДБАЛУ? Председник УЕФА најавио револуционарна фудбалска правила

FOTO: FSS

- U bliskoj budućnosti moramo ozbiljno da se pozabavimo ograničenjem plata. Budžeti najbogatijih klubova otišli su u nebesa i to nije dobro za kompetitivni balans. Sve će izgubiti smisao ukoliko pet ili šest istih klubova uvek bude osvajalo Ligu šampiona. Ali potreban nam je kolektivni dogovor. Džaba sve ukoliko samo UEFA bude primenjivala seleri kep, a najveće lige to ne rade. Moramo da napravilo univerzalna pravila koja će važiti za sve - istakao je Čeferin.

Dodaje da je iznanađen što se za sada svi slažu sa predlogom.

- Za sada se svi slažu s predlogom. Veliki klubovi, mali klubovi, oni u vlasništvu države ili navijača, oni što ih vode milijarderi. Baš svi. Zato se nadam da će seleri kep početi da se primenjuje što je pre moguće - zaključio je Čeferin.

BONUS VIDEO: Prva grupa navijača crno-belih koja je ušla na utakmicu Real - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna