ZA KEJNA 100 MILIONA EVRA! Najbolji napadač Engleske prelazi u Mančester?

Z. Ćorović

26. 04. 2023. u 15:15

KO zna koji put Mančester junajted "napada" najboljeg napadača Engleske. Na Ostrvu je glavna vest da su "đavoli" poslali ponudu Totenhemu tešku 100 miliona evra za Harija Kejna (29).

ЗА КЕЈНА 100 МИЛИОНА ЕВРА! Најбољи нападач Енглеске прелази у Манчестер?

FOTO: AP/Tanjug

Do sada su "pevci" uspešno odbijali sve nalete, ali više nisu u prilici da ih ignorišu. Kejnu ugovor ističe sledeće godine, odbio je da ga produži i zbog toga će u Totenhemu pokušati da bar dobro zarade na njemu.

Junajted je bio najkonkretniji jer je prvi strelac "Albiona" najveća želja menadžera Ten Haga, koji želi da u svom timu ima vrhunskog centarfora. Takođe, Kejnu će biti ponuđena plata od 18 miliona evra po sezoni, sredstva će se pribaviti od prodaje napadača Marsijala i defanzivca Mekgvajera, koji se po poslednjim informacijama nalaze na transfer-listi.

Kejn je za Totenhem odigrao 429 utakmica na kojima je postigao 274 pogotka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave