SKANDAL U SMEDEREVU: Navijač preskočio ogradu i udario Željka Miloševića (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2023. u 10:51

NA utakmici Srpske lige u Smederevu udaren je trener gostujuće ekipe. Šef stručnog štaba Mačve 1929 iz Bogatića Željko Milošević našao se na meti izgrednika tokom meča 23. kola Srpske lige "Zapad".

СКАНДАЛ У СМЕДЕРЕВУ: Навијач прескочио ограду и ударио Жељка Милошевића (ВИДЕО)

FOTO: Arhiva novosti

Pri vođstvu Mačve, u 81. minutu jedan od gledalaca je preskočio ogradu, neometano stigao do Miloševića i udario ga u rame, piše Sportski žurnal.

Huligan je pobegao preko terena, prebacio se na drugu tribinu i to bez smetnji. Nezvanično, policija ga je brzo identifikovala i procesuiran je.

Da stvar bude teža, trojica sudija nisu primetila šta se desilo zbog akcije pred golom, da bi ih Milošević obavestio o svemu. Međutim, arbitri nisu želeli da prekinu meč, što je iznerviralo Miloševića koji je burno protestovao.

Prvo je zaradio žuti karton, nije mogao da se smiri, a onda je i isključen.

Ceo postupak je pokrenuo regionalni Fudbalski savez i nema dileme da mnoge čekaju kazne.

Inače, Milošević je imao lepu superligašku karijeru, bio je cenjeni štoper i nekadašnji član Obilića, Budućnosti iz Banatskog Dvora, Banata, kragujevačkog Radničkog...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)