NA POBEDU I U JUNU: Stvan Stojanović posetio Dušana Tadićau u Amsterdamu

N. I.

21. 04. 2023. u 22:45

DIREKTOR "A" reprezentacije Srbije Stevan Stojanović, boravio je u Amsterdamu gde se sastao sa Dušanom Tadićem. kapitenom "orolova". Tokom ručka dotakli su se brojnih tema, a najviše se naravno razgovaralo o planovima za nastavak kvalifikacija i borbi za odlazak na EP.

НА ПОБЕДУ И У ЈУНУ: Стван Стојановић посетио Душана Тадићау у Амстердаму

FOTO: FSS

Prve dve prepreke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj reprezentacija Srbije uspešno je savladala. Bodovi protiv Litvanije u Beogradu i Crne Gore u Podgorici pozicionirali su Srbiju na prvom mestu u grupi G. Nastavak sledi u junu kada naš tim gostuje Bugarskoj, a nova pobeda znatno bi poboljšala šanse Srbije da se konačno posle 24 godine nađe na šampionati Starog kontineta

Direktor i kapiten reprezentacije konstatovali su da postoje svi preduslovi da se još jedan kvalifikacioni ciklus završi uspešno, ali da je i neophodno zadržati fokus i maksimalan nivo odgovornosti kako na terenu, tako i van njega tokom predstojećih okupljanja i utakmica.

Utakmica protiv Bugarske na programu je 20. juna u Razgradu. Pored pomenutih selekcija u grupi G nalazi se i Mađarska.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!