LUDA UTAKMICA U MANČESTERU: Kakva glupost Megvajera, Junajted za osam minuta prosuo vođstvo, Juventus slavio protiv Sportinga

Novosti online

13. 04. 2023. u 23:01

ČETVRTFINALNI mečevi Lige Evrope odigrani su danas, a derbi su odigrali Mančester junajted i Sevilja, nakon lude završnice domaćin je ispustio dva gola prednosti (2:2). Juventus je savladao Sporting 1:0.

ЛУДА УТАКМИЦА У МАНЧЕСТЕРУ: Каква глупост Мегвајера, Јунајтед за осам минута просуо вођство, Јувентус славио против Спортинга

FOTO: TANjUG/AP

Juventus, za koji nastupaju Dušan Vlahović i Filip Kostić dočekao je Sporting iz Lisabona.

Vlahović je meč počeo sa klupe, ušao je u igru u 62. minutu, dok je Kostić igrao do istog minuta. Vezistu je zamenio nikolo Fađoli, a napadača Arkadiuš Milik.

Federiko Kieza je u 12. minutu duela imao lepu priliku da donese vođstvo domaćima, osam minuta kasnije Hidemas Morita je priliku imao za goste, promašio je gol za nekoliko santimetara. Do kraja poluvremena, bolji rival bio je portugalski sastav, ali je Masimilijano Alegri izmenama uspeo da osveži sastav.

FOTO: TANjUG/AP

U 73. minutu jedna lopta došla je do Federika Gatija koji je imao lak posao da donese vođstvo crno-belima.

Tim Nemanje Gudelja nije dobro počeo meč na Old Trafordu. Već u drugom minutu golom Džejdona Sančoa poveli su "đavoli", ipak, gol engleskog reprezentativca poništen je zbog ofsajda.

Igrao se 14. minut ukada je Bruno Fernandeš proigrao Marsela Sabicera na ivici šesnaesterca, a on je odlično plasiranom loptom doneo vođstvo Mančesteru. Konačan rezultat postavio je drugim golom na meču austrijski reprezentativac.

Delovalo je da je Mančester meč rešio u svoju korist, a tada je Sevilja pokazala da je nikada ne treba otpisivati.

Hesus Navas je gostima dao nadu u 85. minutu, sjajno je iskoristio centaršut za 2:1. Ipak, tragičar je bio Hari Megvajer, za koga je Erik ten Hag nedavno rekao da nije isti igrač koga je upoznao po dolasku u klub. U pokušaju da otkloni opasnost po svoj gol nakon kornera gostiju nespretno je reagovao i loptu poslao u svoju mrežu

Bajer Leverkuzen je u zvaršnici meča izvuukao remi protiv belgijskoj Union Sen Žila (1:1). Viktor Bonifaće je u 52. minutu gostima doneo vođstvo, a Florian Vric poravnao je rezultat u 83. minutu duela.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)