HAOS NAKON ČETVRFINALA LIGE ŠAMPIONA: Tuča u svlačionici Bajerna, debakl u Mančesteru razotkio lošu hemiju unutar tima

Novosti online

12. 04. 2023. u 19:33

SLAVNI Bajern iz Minhena doživeo je debakl prethodne noći protiv Mančestera sa 3:0, a nakon meča je, prema pisanju čuvenog lista "Bild", u svlačionici izbila tuča između Sadija Manea i Liroja Sanea.

ХАОС НАКОН ЧЕТВРФИНАЛА ЛИГЕ ШАМПИОНА: Туча у свлачионици Бајерна, дебакл у Манчестеру разоткио лошу хемију унутар тима

FOTO: EPA

Stvari unutar bavarskog giganta očigledno ne funkcionišu najbolje. Eskalacija se, piše "Bild", desila nakon jučerašnje utakmice kada je došlo do tuče unutar svlačionice.

Glavne uloge imali su Sadio Mane i Liroj Sane, a kako se navodi nastao je opšti haos.

- Mane i Sane su se potukli u svlačionici nakon poraza od Mančester sitija. Mane je prišao Saneu nezadovoljan načinom na koji je govorio i udario ga je u usnu. Ostali igrači su morali da intervenišu - piše Bild.

Mane i Sane su se i tokom utakmice raspravljali. Imali su očigledno jedan drugom šta reći i na kraju je došlo i do fizičkog obračuna između dvojice saigrača.

U Bajernu očigledno vlada veoma loša atmosfera unutar ekipe. Sve je eskaliralo teškim porazom od Sitija i Tomas Tuhel će imati dosta problema da smiri igrače.

Interesantno je i to da je Sadio Mane nedavno bio u glavnoj ulozi kada je došlo do otkaza Nagelsmanu a Senegalac je navodno krivac za to.

- Desio se sukob između Manea i Nagelsmana nakon druge utakmice protiv PSŽ-a. Mane je pred saigračima izrazio veliko nezadovoljstvo jer je igrao samo osam minuta. Tokom svađe igrači su videli da se Nagelsman poprilično uplašio - pišu njemački mediji i dodaje se:

- Činjenica da je Mane počeo narednu utakmicu protiv Augsburga samo je ojačala mišljenje igrača da se Nagelsmann uplašio. S promjenom trenera rukovodstvo Bayerna se pobrinulo da se takve stvari ne dešavaju - navodi se.

Ovakva dešavanja veliki su izazov za sve u bavarskom velikanu. Hasan Salihamidžić je taj koji je zadužen za igrače i videćemo kako će rešiti ovaj problem unutar svlačionice.

Iz Bajerna se još niko nije oglasio povodom incidenta, ali je izvesno da Manea čeka žestoka kazna, ukoliko se ispostavi da je Bildova ekskluziva istinita.

BONUS VIDEO: Reakcija "delija" kada je Novak Đoković došao na meč Zvezda - Valensija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda