LEGENDA NA STRANI MESIJA: Sram vas bilo što mu zviždite!

Novosti online

04. 04. 2023. u 16:47

NEKADAŠNjI saigrač Lionela Mesija još iz vremena dok su zajedno nosili dres Barselone, legendarni Francuz Tijeri Anri stao je na stranu slavnog Argentinca. On j reagovao na zvižduke navijača Pri Sen Žermena koji su negodovoanjem dočekali Mesija po povratku iz Argentine, a pre nedeljnog meča lige Francuske sa Lionom.

ЛЕГЕНДА НА СТРАНИ МЕСИЈА: Срам вас било што му звиждите!

foto: EPA

 Nezadovoljstvo navijača PSŽ je bilo još i veće posle meča pošto su "sveci" mininalno poraženi na svom stadionu koji nije bio ispunjen do poslednjeg mesta.

– Voleo bih da karijeru završi u Barseloni. To je moja želja, ali ne kažem da treba da ode ili da ne ode iz Pariza. Srećan sam što igra u Ligi 1, a njemu zvižde – rekao je Anri.

– Prošle sezone je imao po 13 golova i asistencija. Dakle, pričamo o najboljem na svetu. U redu? Sramotno je da se čuju zvižduci – dodao je legendarni napadač.

U odbranu prve zvezde tima stao je i trener, Kristof Galtije.

– Mesi se trudi, ali ne ide sve kako treba. I drugi igrači treba da rade svoj posao. On je pokušao neke druge stvari, ali teško je kad sluša zvižduke jer daje golove i asistira – dodao je trrener “svetaca”.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu