"DEKI JE MOJ PRIJATELJ I ON JE NEDODIRLJIV": Gospodin "Posebni" je stvarno poseban

Novosti online

03. 04. 2023. u 11:04

Trener fudbalera Sampdorije Dejan Stanković izjavio je da je zahvalan šefu stručnog štaba Rome Žozeu Murinju, koji je smirio navijače rimskog kluba tokom meča 28. kola Serije A, prenose italijanski mediji.

ДЕКИ ЈЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ И ОН ЈЕ НЕДОДИРЉИВ: Господин Посебни је стварно посебан

FOTO: AP/Tanjug

Navijači Rome vređali su sinoć Stankovića tokom utakmice između Rome i Sampdorije povicima "Cigane, cigane". Do incidenta, koji nije prvi na Apeninima za srpske fudbalere i trenere, došlo je u 55. minutu meča, a situaciju je smirio Murinjo, nekadašnji šef Stankoviću u Interu.

"Uradio sam to zbog velikog čoveka i prijatelja. Ima porodicu, decu... Naši navijači su sjajni, ali moje prijatelje ne smeju da diraju. Ne mora Stanković da mi se zahvaljuje. Mnogo puta sam vređan na stadionima. Siguran sam da bi to Stanković isto učinio za mene. Pratio sam svoj instinkt, Deki je moj prijatelj i on je nedodirljiv", rekao je Murinjo.

FOTO: EPA

 

Stanković je posle utakmice istakao da je zahvalan treneru Rome.

"Zahvalan sam Murinju. Nisam čak ni primetio njegovu reakciju. Što se tiče skandiranja, ponosan sam na to što jesam. Ponosam sam što sam Cigan", istakao je Stanković, koji je nekada igrao za Lacio.

Roma je u 28. kolu Serije A pobedila Sampdoriju 3:0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade