LALATOVIĆ O NEMOGUĆOJ MISIJI: "Po rezultatima sam među četiri najuspešnija trenera u Srbiji"

Novosti online

31. 03. 2023. u 17:38

TRENER fudbalera Mladosti iz Novog Sada Nenad Lalatović izjavio je, na konferenciji za medije, da će njegov tim dati sve od sebe da iznenadi Crvenu zvezdu.

ЛАЛАТОВИЋ О НЕМОГУЋОЈ МИСИЈИ: По резултатима сам међу четири најуспешнија тренера у Србији

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova dočekuju ekipu Mladosti iz Novog Sada u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

- Činjenica je da se Zvezda nalazi na prvom, a mi na poslednjem mestu. Dugo sam, međutim, u fudbalu i nikad unapred ne razmišljam o tome da će tim koji vodim neku utakmicu da izgubi. Daćemo sve od sebe kako bismo iznenadili prvaka i budućeg učesnika Lige šampiona, a sama utakmica ponudiće odgovor da li to možemo ili ne. Ne znam kako će na kraju biti protiv beogradskih crveno-belih, ali verujem u bolja ostvarenja mog tima protiv Kolubare i Mladosti iz Lučana, a onda i u plej-autu, izjavio je Lalatović.

Dodaje da ga borba za opstanak motiviše.

- Tokom poslednjih godina, bio sam uvek, po ostvarenim rezultatima, među prva četiri najuspešnija trenera u Srbiji, a sada sam u angažmanu u Novom Sadu pronašao novi izazov. Ne mislim da bi za mene to predstavljao rad u nekoj od ekipa koje se bore za šesto, sedmo, ili osmo u eliti, već sam pristao na misiju za koju mnogi misle da je nemoguća. To me motiviše, jer znam da sam hrabar i da umem da pravim rezultate, zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)