POD NJIM KLUB BELEŽIO ISTORIJSKE REZULTATE: Tegeltija ponovo predsednik kluba?

Novosti online

31. 03. 2023. u 15:34

PRAVNI savetnik predsednika republike Srpske Milorada Dodika Milan Tegeltija mogao bi da preuzme funkciju predsednika FK Borac iz Banjaluke.

ПОД ЊИМ КЛУБ БЕЛЕЖИО ИСТОРИЈСКЕ РЕЗУЛТАТЕ: Тегелтија поново председник клуба?

FOTO: S. Mišljenović

Tegeltija je takođe bio predsednik Visokog sudskog i tužilačkog veća Bosne i Hercegovine.

Sam Tegeltija je u razgovoru za Mondo potvrdio da postoje kontakti na ovu temu, a ukoliko preuzme komandu nad klubom iz Banjaluke, biće to njegov svojevrsni povratak u Borac, s obzirom na to da je 2010. i 2011. godine, kada su crveno-plavi osvojili Kup BiH i titulu šampiona, bio član Upravnog odbora.

- Tako je, postoje kontakti oko mog povratka u klub. Trenutno radimo na formiranju tima ljudi koji bi u budućem periodu vodili brigu o klubu - istakao je Tegeltija za Mondo.

BONUS VIDEO: Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)