VEŠTAČKA INTELIGENCIJA IZABRALA: Ovo je najbolji tim svih vremena

N. I.

30. 03. 2023. u 17:44

NAVIJAČKOJ strasti nema kraja. Kada ponestane skoro svaka inspiracija, ljubitelji fudbala širom sveta okreću se čak i “mišljenju” veštačke inteligencije. Uz pomoć jedne takve aplikacije upravo smo saznali šta računar u koji je ubačeno “mali milon podataka” kaže o tome kojih je najidealnijih 11 fudbalera svih vremena.

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ИЗАБРАЛА: Ово је најбољи тим свих времена

FOTO: AP

Veštačka inteligencija je u obzir uzela sve parametre, od individualnih kvaliteta ponuđenih igraća za ovako najuži izbor, sve do trofeja koje su osvajali u karijeri.
 
I kada su navijači uspeli da pritisnu viralno dugme “enter” dobili smo ovaj najbolji tim sa formacijom 4-2-3-1 koji je zaslužio epitet najboljeg u istoriji fudbala: Jašin - Roberto Karlos, Maldini, Bekenbauer, Kafu - Zidan, Maradona - Krsitijano Ronaldo, Pele, Mesi - Ronaldo.
 

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri