ZVEZDA NE ŽALI NOVAC: Barak Bahar postaje najplaćeniji trener ikada na Marakani

Novosti online

30. 03. 2023. u 11:11

Kao bomba je u sredu odjeknula informacija da je rukovodstvo Crvene zvezde u pregovorima sa izraelskim stručnjakom Barakom Baharom, koji sa klupe predvodi Makabi iz Haife.

ЗВЕЗДА НЕ ЖАЛИ НОВАЦ: Барак Бахар постаје најплаћенији тренер икада на Маракани

Foto: EPA

Trener koji je Makabiju doneo dve uzastopne titule u prvenstvu, a ove sezone i učešće u Ligi šampiona, prvi je pik uprave crveno-belih za narednu sezonu, jer očigledno da Miloš Milojević nije ispunio njihova očekivanja.

Zvezda će po svemu sudeći ponovo postati prvak, ali se napredak u igri ne vidi, a Milojeviću se verovatno zamera i to što je takmičenje u Evropi okončao već u grupnoj fazi, pošto je završio na poslednjem mestu u grupi Lige Evrope.

Zbog toga mu se smeši otkaz, a na njegovo mesto bi trebalo da sedne Barak Bahar. Prema saznanjima portala "Mondo", crveno-beli su Izraelcu ponudili čak milion evra po sezoni, uz dvogodišnji ugovor, pa bi on za dve godine na klupi Crvene zvezde zaradio nestvarnih dva miliona evra.

To je mnogo više nego što su u poslednjim godinama ugovora imali Vladan Milojević (800.000), odnosno Dejan Stanković (600.000), a gotovo tri puta više nego Miloš Milojević, koji će ove sezone zaraditi 350.000 evra.

Takođe, Zvezdi na ruku ide i to što Makabi iz Haife ne može da isprati ove finansijske zahteve, pošto može Baharu da ponudi maksimalno 500.000 evra godišnje.

Videćemo da li će doći do ove promene na klupi, a Izraelac bi, ukoliko preuzme Crvenu zvezdu, postao njen četvrti strani trener u istoriji (ako se ne računaju treneri iz zemalja eks-Ju).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a