PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Albanski provokator progovorio o boravku u Srbiji

Novosti online

28. 03. 2023. u 09:25

FUDBALERI Švajcarske nedavno su odigrali dugo čekani duel u Novom Sadu sa nacionalnom selekcijom Belorusije. Meč čija je predigra podigla buru u srpskoj javnosti završen je ubedljivom pobedom časovničara rezultatom 5:0.

ПРЕКИНУО ЗАВЕТ ЋУТАЊА: Албански провокатор проговорио о боравку у Србији

Foto: Profimedia

Dva verovatno i najomraženija fudbalera u Srbiji, Granit Džaka i Džerdan Šaćiri bili su najavljeni kao nezvani gosti kada je UEFA, ne zna se kojom logikom, odredila da se meč Švajcarska - Belorusija odigra u Srpskoj Atini.

Kao što je poznato, meč je igran u Novom Sadu zbog suspenzije koju je UEFA izrekla Belorusima, bez prisustva navijača.

Međutim, samo je fudbaler Arsenala bio taj koji je istrčao na teren Karađorđa s obzirom na to da je Šaćiri povređen, i kao da je bilo suđeno da baš Džaka postigne gol te kišne večeri.

- Stvarno sam želeo da budem tamo, prethodno smo to zajedno analizirali i konačno rešili da idem sa ekipom. Odlučili smo u timu da neću ništa reći i da se potpuno fokusiram na igru. Ali sigurno nisam imao najlakših 48 sati iza sebe - rekao je Džaka i dodao:

- Sve je bilo sportski, tako da mi je drago što sam bio tamo i što sam mogao da pomognem timu - prekinuo je time Albanac zavet ćutanja obećan Švajcarcima kada je Srbija u pitanju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni