"FUDBAL SPAJA!" Dritan Abazović ugostio Dragana DŽajića i Dejana Savićevića: "Našao dobitnu kombinaciju" za obe selekcije

Novosti online

27. 03. 2023. u 15:46

Premijer Crne Gore Dritan Abazović ugostio je danas u Podgorici predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića i prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Dragana Džajića.

ФУДБАЛ СПАЈА! Дритан Абазовић угостио Драгана Џајића и Дејана Савићевића: Нашао добитну комбинацију за обе селекције

gov.me

Sastanku je prisustvovao i crnogorski ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

- Fudbal spaja ljude - neka večerašnji meč protekne u duhu fer-pleja. Veliko mi je zadovoljstvo i čast bila da, zajedno sa ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem, razgovaram sa rukovodstvima dva saveza na čelu sa legendama fudbala - Dejanom Savićevićem i Draganom Džajićem. Večeras neka pobedi Crna Gora, a da se na kraju obe reprezentacije nađu na Evropskom prvenstvu - smatram to dobitnom kombinacijom - napisao je Abrazović na svom Tviter nalogu.

Crna Gora i Srbija će igrati večeras od 20.45 časova u Podgorici u meču drugog kola grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj. Direktan prenos ovog susreta možete pratiti uživo uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO:  Meraklije počele obeležavanje stogodišnjice Radničkog iz Niša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna