SRBIN OSTAJE U BOLNICI! Stigle najnovije informacije o Gudelju

Novosti online

27. 03. 2023. u 08:16

Iz Španije su nam u subotu stigle jezive vesti, a tiču se srpskog fudbalera Dragiše Gudelja.

СРБИН ОСТАЈЕ У БОЛНИЦИ! Стигле најновије информације о Гудељу

Foto: Printskrin

Na meču između Kordobe i Rasing Ferola desila se jeziva scena pošto se srpski fudbaler samo srušio na teren, i potom ležao bez svesti. Hitnom reakcijom lekarske službe, Dragiši je vraćena svest, i potom je odvezen u najbližu bolnicu.

Tokom večeri iz Španije su stigle ohrabrujuće vesti, a u nedelju uveče su stigle dobre vesti, pošto je fudbalski klub Kordoba objavio da se srpski fudbaler Dragiša Gudelj nalazi u stabilnom stanju i da će verovatno uskoro biti pušten iz bolnice.

Prema vestima iz Španije, kod Dragiše je utvrđen kardiorespiratorni zastoj i nakon što mu je na terenu ukazana hitna pomoć kola ambulante su ga prevezla u bolnicu gde je noć proveo u stabilnom stanju, preneli su iz redova Kordobe.

Portal “Kordopolis” navodi da je igrač u svesnom stanju odvezen sa stadiona, da je čak komunicirao sa saigračima i da je čak želeo da se vrati u igru ali mu to nije dozvoljeno. Ubrzo su se oglasili iz kluba i poručili da je srpski fudbaler u stabilnom stanju.

- Bio je u nesvesti neko vreme, ali kada je napuštao stadion, bio je potpuno svestan. Želeo je da se vrati u igru, ali smo odlučili da ga pošaljemo u bolnicu. Poslednje vesti koje imamo o Dragom jesu da se trenutno nalazi na posmatranju i da je na intenzivnoj nezi i radiće mu sve testove. Nastavićemo da izveštavamo o njegovom stanju, kada i nas doktori obaveste o svemu. Takođe, klub se putem javnih glasila zahvalio medicinskom timu na brzoj reakciji - rekao je jedan od ljudi iz kluba.

Najnovije vesti koje stižu iz Kordobe kažu da će Dragiša Gudelj ostati još jednu noć na Odeljenju intenzivne nege, kako bi ostao pod budnim nadzorom lekara. Ipak, ističe se da je uočen napredak u njegovom stanju i zahvaljuju se svima na podršci koja je iskazana njihovom fudbaleru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost