DOKLE VIŠE?! Fudbalerke Rada pesnicama nasrnule na igračicu Požarevca

Novosti online

26. 03. 2023. u 12:09

NOVI skandal u srpskom fudbalu, ovoga puta iz ženske lige. Igračice Rada Nevena Marković i Aleksandra Ubović fizički su nasrnule na igračicu Požarevca i to tokom utakmice Požarevljanki sa Zemunom u 11. kolu Prve lige za žene

ДОКЛЕ ВИШЕ?! Фудбалерке Рада песницама насрнуле на играчицу Пожаревца

FOTO: Novosti

- Prvotimke „građevinara“ suspendovane su do izricanja konačne kazne. Postupak je podveden pod oznakom „hitno“ i do srede naloženo izjašnjavanje aktera o do sada nezabeleženom incidentu na domaćim terenima, prenosi Sport Klub.

Nevena i Aleksandra skovale su plan o napadu na Sofiju Ilić i to nakon susreta Požarevca i Rada odigranom kolo ranije.

Izbor je pao na Adu Ciganliju, gde kao domaćin igra ekipa Zemuna.

- Prema navodima iz prijave, članice Rada „neovlašćeno su ušle u restriktivan prostor, kao gledaoci, verbalno i fizički napale Sofiju Ilić, prilikom njenog izlaska sa terena i ulaska u svlačionicu, navodi portal.

Prema tvrdnjama Sofije Ilić, uoči gostovanja u Beogradu, dobila je poruku da se vide „vrlo, vrlo uskoro“, uz dopunu:

- Imaš malo više vremena da se organizuješ, al samo malo.

Sve praćeno pojedinim fotografijama, nalik pretećim…

Konačan obračun usledio je na Adi Ciganliji. Incident je dugo trajao, u iskazu Sofija Ilić tvrdi da je „ruku držala u torbici, u slučaju da krenu sve odjednom, pa da stegne upaljač, ili bokser u odbrani.“

- Drugarica je uspela da me skloni do žice, tu smo stajale i pričale, nakon čega su se tri osobe stvorile iza nas i zadobila sam udarac u glavu. Razbesnela sam se i krenula na njih, ali su me sklonili predsednik i ostali. Dok smo stajali, one su prilazile sa namerom nastavka sukoba. Zatim su se napakovale kod kapije, dok meni pod strahom nije bilo nimalo jednostavno, istakla je između ostalog Sofija Ilić u pisanom opisu skandaloznih dešavanja na Adi Ciganliji.

Izjave su dostavila i službena lica utakmice Zemun – Požarevac, kao dokazni materijal priložen je i video snimak incidenta. Do srede, u podne, viđenje događaja izneće suspendovane igračice, Nevena Marković i Aleksandra Ubović.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja