TOTENHEM PRONAŠAO ZAMENU ZA KONTEA: Nekadašnji stub odbrane Mančester sitija preuzima ''pevce''?

Novosti online

22. 03. 2023. u 15:55 >> 15:56

Već neko vreme se otvoreno priča kako je Konte izgubio svlačionicu i da će biti uskoro smenjen, a kako prenose svetski mediji, vlasnik Danijel Levi je već našao kandidata koji bi mogao da ga zameni.

ТОТЕНХЕМ ПРОНАШАО ЗАМЕНУ ЗА КОНТЕА: Некадашњи стуб одбране Манчестер ситија преузима певце?

Kompani u sredini Foto: EPA

Među glavnim kandidatima su Tomas Tuhel, nekadašnji menadžer upravo Totenhema Maurisio Poketino, ali i legenda Mančester sitija Vinsent Kompani.

Nekadašnji defanzivac "građana" je trenirao Anderleht, da bi se potom otisnuo i na ostrvu kao trener, kada je prošlo leto preuzeo Barnli, koji je potpuno preporodio, a koji će se, sasvim izvesno, nakon samo jedne sezone vratiti iz Čempionšipa u Premijer ligu.

Ono što je posebno interesantno jeste izjava Pepa Gvardiole nakon meča protiv Barnlija u FA Kupu pre samo četiri dana, kada je otvoreno rekao da očekuje da u budućnosti Kompani postane prvi trener Mančester Sitija, a nema sumnje da bi upravo Totenhem bio veliki korak ka ostvarenju cilja.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati