U REALU I DALJE NE VERUJU VAR TEHNOLOGIJI: Ančeloti ubeđen da nije bio ofsajd kod Asensiovog gola

Novosti online

20. 03. 2023. u 13:25

ODLAZAK na minus 12 posle najvećeg derbija španskog fudbala po mnogima predstavlja kraj trke za šampiona u Primeri, ali strateg Reala Karlo Ančeloti smatra da nije još sve izgubljeno za njegov tim.

У РЕАЛУ И ДАЉЕ НЕ ВЕРУЈУ ВАР ТЕХНОЛОГИЈИ: Анчелоти убеђен да није био офсајд код Асенсиовог гола

FOTO: Tanjug/AP

- Nismo zaslužili poraz. Ako budemo igrali i dalje ovako, siguran sam da ćemo nešto da osvojimo ove sezone. La ligu je sada praktično nemoguće osvojiti, ali nećemo da odustanemo. Međutim, čeka nas još Kup kralja i Liga šampiona - istakao je italijanski stručnjak.

I pored nedvosmislene i jasne reakcije VAR tehnologije po pitanju poništenog gola Madriđana, Ančeloti nije želeo da se pomiri sa činjenicom da je Asensiov gol neregularan.

- Zaslužili smo da pobedimo, ponosan sam na svoje igrače. Izgubili smo zbog sumnjivog ofsajda. Kada se sve sabere i oduzme, mnogo nas je koštao loš januar, pošto nismo dobro reagovali posle Svetskog prvenstva u Kataru. Trebalo nam je više vremena da pronađemo pravu formu - zaključio je Ančeloti.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati