TRI KOMADA ZA POLA SATA: Crvena zvezda nije dozvolila da je Radnički iznenadi u osmini finala Kupa

Z. Ćorović

15. 03. 2023. u 22:34

PREOKRET šampiona za pola sata. Zapretio je Radnički na svom krcatom stadiončiću u Sremskoj Mitrovici, uspeo i da povede, ali je posle toga Crvena zvezda zaigrala na svom nivou i sa tri pogotka overila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije - 3:1 (1:1).

ТРИ КОМАДА ЗА ПОЛА САТА: Црвена звезда није дозволила да је Раднички изненади у осмини финала Купа

FOTO: FK Crvena zvezda

Sa novim trenerom Darkom Tešovićem, domaćin je bio maksimalno motivisan da napravi još jedan podvig, da posle Partizana iznenadi i crveno-bele. Dok su imali snage, fudbaleri Radničkog su odlično parirali velikom favoritu, muškui su se borili. Penal koji su dobili u 37. minutu sigao je kao nagrada, skrivio ga je Mijailović pošto ga je lopta pogodila u ruku, u skoku, posle kornera. Đorđević je sa bele tačke prevario Borjana i to je bilo sve od ekipe koja se nalazi u sredini prvoligaške.

Primljen gol je Zvezdi pao kao šamar, trgla se i počela da žestokim napadima "davi" rivala. Izjednačenje je brzo stiglo, Ivanićev cenrtaršut Kataiju završio je u mreži - 1:1.

Od starta drugog dela igrale su se viktorije ispred gola domaćina, raspolođeni Rakonjac je novim golom glavom obradovao "delije", ubrzo se posle sjajnog prodora Azarova i Kangva upisao u strelce.

- Prošli smo dalje, mada mnogo stvari u prvom poluvremenu nisu bile dobre. Izgleda nisam na pravi način motivisao igrače, ali smo u drugom poluvremenu popravili utisak - istakao je Miloš Milojević, trener crveno-belih.

RADNIČKI SM - C. ZVEZDA 1:3 (1:1)

STRELCI: Đorđević u 37. (iz penala) za Radnički, a Ivanić u 42, Rakonjac u 56. i Kangva u 65. za Crvenu zvezdu. Stadion: FK Radnički. Gledalaca: 1.500. Sudija: Pavle Ilić 6.

RADNIČKI SM: Ostojić 6,5 - V. Ilić 6, Ignjatović 6 (od 67. Milicanović -), Spasojević 6, Protić 6 (od 77. Miodragović -) - Ivić 6, Gajić 6 - Đ. Petrović (od 67. Stevanović -), Čarapić 6,5, S. Ilić 6 (od 57. M. Ilić 6) - Đorđević (od 67. V. Petrović 6).

CRVENA ZVEZDA: Borjan 7 (od 73. Vasiiljević -) - Vigo 7, Eraković 7, Leković 7, Rodić 6 (od 46. Azarov 7,5) - Mijailović 6 (od 46. Kangva 7), Kanga 7 - Bukari 7, Ivanić 7(od 57. Mijatović 7) , Katai 7 (od 69. Mitrović -) - Rakonjac 7,5.

IGRAČ UTAKMICE: Marko Rakonjac (C. zvezda).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!