HOLAND SE NALJUTIO? "Rekao sam Gvardioli, ali..."

Tanjug

15. 03. 2023. u 09:39

Fudbaler Mančester sitija Norvežanin Erling Holand priznao je da je želeo da postigne šest golova na revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Lajpciga, prenose britanski mediji.

ХОЛАНД СЕ НАЉУТИО? Рекао сам Гвардиоли, али...

FOTO: Tanjug/AP

Mančester siti je izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je sinoć na svom terenu slavio 7:0. U prvom meču odigranom u Lajpcigu bilo je 1:1. Holand je sinoć postigao pet golova za Mančester siti, ali je menadžer engleskog kluba Pep Gvardiola odlučio da norveškog napadača izvede iz igre u 63. minutu.

"Rekao sam Gvardioli da bih voleo da postignem 'dupli het-trik', ali šta mogu da uradim", rekao je Holand.

Norvežanin je postao najmlađi fudbaler u istoriji koji je stigao do 30 golova u Ligi šampiona.

"Ponosan sam što igram u ovom takmičenju, volim ga. Postigao sam pet golova, a pobedili smo 7:0. Ne mogu da kažem koji mi je od pet golova najdraži. Sve mi je još mutno u glavi. Sećam se samo da sam šutirao", dodao je Holand.

On je ove sezone postigao 39 golova na 36 utakmica.

"Moja super snaga je da postižem golove. Treba li da budem iskren? Mnogo golova sam postigao danas, nisam razmišljao o tome. Samo sam pokušavao da uguram loptu u mrežu. Mnogo toga se brzo izdešavalo, mnogo toga je još u mislima...", dodao je napadač Mančester sitija.

Žreb četvrtfinala Lige šampiona biće održan u petak.

"Radili smo na presingu, posebno kad igramo pred našim navijačima moramo da trčimo i pritiskamo protivnika. Po mom mišljenju, ovo bi trebalo da radimo više", zaključio je Holand.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)