NAPOLI IMA NOVOG MARADONU! Lider Serije A uz čudesan gol srušio Atalantu u derbiju i nastavio pohod ka skudetu (VIDEO)

Novosti online

11. 03. 2023. u 21:35

NAPOLI I ATALANTA igrali su ove večeri derbi 26. kola Serija A, a tokom meča koji je završen rezultatom 1:0 u korist Napolitanaca viđena je prava majstorija u režiji čudesnog Grucijca Kviče Kvarčkelije

НАПОЛИ ИМА НОВОГ МАРАДОНУ! Лидер Серије А уз чудесан гол срушио Аталанту у дербију и наставио поход ка скудету (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Napoli je i ove večeri odigrao nestvarno i dominirao svih 90 minuta igre. Iako su zaslužili da povedu daleko ranije, prvi gol stigao je tek u 60. minutu kada je Kvarčkelija podsetio na bravure koje je svojevremeno u dresu nebeskoplavih radio legendarni Dijego Armando Maradona.

Gruzijac je primio loptu, potom zalomio tri čuvara i onda poslao projektil u gornji levi ugao gola Atalante za delirijum na strastvenom jugu "čizme".

SNIMAK GOLA MOŽETE VIDETI KLIKOM OVDE.

Ovaj 22-godišnjak u Napoli je stigao pred početak ove sezone iz Dinamo Batumija za 11.5 miliona evra, te se pokazao kao spektakularno pojačanje i neverovatan potez Napolitanaca.

Kvaračkelija je pre ovog meča odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 12 golova i upisao čak 15 asistencija. Gol protiv Atalante za njega je bio 13. u ovoj sezoni iz snova.

Napoli je nastavio da melje rivala i u nastavku, a naredni gol stigao je već u 77. minutu kada je Rahmani postavio konačnih 2:0.

Nebeskoplavi tako su nastavili svoj pohod ka osvajanju skudeta i nakon 26. kola imaju ogromnih 18 bodova više od drugoplasiranog Intera.

TABELA SERIJA A

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024