NAVIJAČI PSV REŠILI DA "OKAJU GREHE" POSLE INCIDENTA NA MEČU SA SEVILJOM: Došli Srbinu na noge i doneli cveće uz lepe želje

Novosti online

02. 03. 2023. u 12:16

INCIDENT koji je izazvao huligan iz redova navijača PSV na revanš meču plej-ofa Lige Evrope protiv Sevilje kada je napao srpskog golmana na golu španskog tima, Marka Dmitrovića, dobio je novi mnogo pozitivniji prizvuk.

НАВИЈАЧИ ПСВ РЕШИЛИ ДА ОКАЈУ ГРЕХЕ ПОСЛЕ ИНЦИДЕНТА НА МЕЧУ СА СЕВИЉОМ: Дошли Србину на ноге и донели цвеће уз лепе жеље

FOTO: Tanjug/AP

Naime, navijači holandskog PSV doputovali su u Sevilju i izvinili se za naprijatnost koju je doživeo u Ajndhovenu. Grupa pristalica PSV-a donela je Dmitroviću cveće i poruku izvinjenja.

- Dragi gospodine Dmitroviću, izvinjenje u u ime svih pristalica PSV. Nadamo se da ste dobro nakon incidenta. Želimo vam sve najbolje i puno sreće u Ligi Evrope - piše u poruci.

Sevilja je u revanšu plej-ofa poražena od PSV-a 2:0, ali je prošla u osminu finala zahvaljujući pobedi u prvom meču od 3:0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna