BENFIKA U PROBLEMU ZBOG MALVERZACIJA: Falsifikovanje dokumenata mač nad glavom

Novosti online

01. 03. 2023. u 22:59

PORTUGALSKI sud optužio je kompaniju koja upravlja fudbalskim klubom Benfika iz Lisabona kao i nekoliko njenih menadžera da su otvorili fond za izdavanje lažnih faktura, preneo je danas klub.Benfika SAD, koja je odgovorna za upravljanje klubom "optužena je za poresku prevaru", navodi se u kratkoj izjavi koju je ta kompanija dala portugalskim berzanskim vlastima.

БЕНФИКА У ПРОБЛЕМУ ЗБОГ МАЛВЕРЗАЦИЈА: Фалсификовање докумената мач над главом

FOTO: Tanjug/AP

- Članovi koji su bili u upravnom odboru od 2016. do 2020. godine od kojih je jedan i dalje na funkciji, takođe su optuženi za isto delo, kao i za falsifikovanje dokumenata - dodaje se u izjavi.

Na pitanje AFP-a, Repupličko javno tužilaštvo je potvrdilo "postojanje istrage u vezi sa činjenicama koje bi mogle predstavljati krivično delo utaje poraze", odbijajući da navede imena umešanih zvaničnika.

Kako prenose lokalni mediji, glavni osumnjičeni su Luis Filipe Vijeira, predsenik Benfike od 2003. do 2021. godine, kao i Domingo Soares De Oliveira, aktuelni predsednik kompanije Benfika SAD

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije