ISTIČE ROK: Danas do 14 časova se primaju prijave za predsednika FSS

N. I.

27. 02. 2023. u 10:56

OSTALO je još nekoliko sati do isteka roka za slanje kandidatura zanovog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Naša kuća fudbala je već dve godine bez prvog čoveka, pošto je u martu 2021. Slaviša Kokeza podneo ostavku na ovu funkciju. Danas do 14 časova ističe ranije određen rok za prikupljanje prijava koje, prema Statutu, stižu na adresu generalnog sekretara FSS.

ИСТИЧЕ РОК: Данас до 14 часова се примају пријаве за председника ФСС

FOTO: N. Paraušić

Kao što se proteklih dana i napominjalo, u trku ulaze Dragan Džajić i Nemanja Vidić, s tim što je počasni predsednik Crvene zvezde izgleda već obezbedio podršku 77 od ukupno 85 delegata koji će se 14. marta pojaviti na izbornoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije. Tog dana će na Terazije 35 konačno u predsedničku fotelju sesti čovek sa četvorogodišnjim mandatom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri