UŽASNE SCENE IZ ITALIJE Dejan Stanković pod sve većim pritiskom: Metak, pa svinjske glave dočekale čelnike Sampdorije

Novosti online

25. 02. 2023. u 15:26

EKIPA Sampodorije koju sa klupe predvodi Dejan Stankovići, ove sezone igra zaista užasno, te je gotovo sigurno da će biti jedan od timova koji će naredne sezone igrati u nižem rangu. Sve ovo izazvalo je gnev navijači ovog tima iz Serije A, koji su priredili još jedan neugodan doček svojim čelnicima na posao.

УЖАСНЕ СЦЕНЕ ИЗ ИТАЛИЈЕ Дејан Станковић под све већим притиском: Метак, па свињске главе дочекале челнике Сампдорије

Foto: EPA-EFE/STRINGER

Nakon 23 odigrane utakmice Sampdorija se nalazi na 19. mestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, te moraju da naprave čudo i da ostanu u ligi.

Navijači ovog kluba već dugo su u pravom ratu sa Masimom Fererom i Antonijom Romiem, čelnim ljudima tima koji podržavaju.

Upravo njih navijači ovog kluba krive za užasne rezultate kakve njihov tim ima ove sezone, a sada su uradili nešto zaista užasno.

Naime, Di Marzio je preneo kako su ostavili svinjsku glavu i poruku ispred klupskih prostorija.

- Ispred klupskih prostorija Sampdorije pronađena je svinjska glava sa porukom. Masimo Ferero, Antonio Romei, naredne su vaše glave - piše u poruci.

Ovo je druga pretnja za čelnike Sampdorije, nakon što su ranije kao "poklon" dobili metak, a sada je na red stigla svinjska glava. 

Pitanje je šta će se dešavati u narednim danima, ali jedno je sigurno, a to je da ovo nikako neće pomoći igračima u borbi za ostanak u ligi. Nema dileme da ovakvi događaji samo stvaraju sve veći pritisak i na srpskog trenera Dejana Stankovića koji ima pakleno težak zadak da Sampdoriju zadrži u Seriji A.

BONUS VIDEO: Novak Đoković o američkoj turneji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!