PARTIZAN ZAKAZAO SASTANAK UPRAVNOG ODBORA: Oglasio se Milorad Vučelić i otkrio dalje korake

Novosti online

25. 02. 2023. u 10:37

PREDSEDNIK Partizana Milorad Vučelić se oglasio posle eliminacije crno-belih iz Lige konferencija.

ПАРТИЗАН ЗАКАЗАО САСТАНАК УПРАВНОГ ОДБОРА: Огласио се Милорад Вучелић и открио даље кораке

Foto: N.Paraušić

Prvi čovek tima iz Humske dao je izjavu za Sportski žurnal u kojoj se osvrnuo i na aktuelna dešavanja u klubu.

- Teško sam podneo eliminaciju od Šerifa, naravno. Baš kao što sam lepo podneo pobede nad Kelnom... Za ponedeljak sam zakazao Upravni odbor FK sa temom izveštaj o radu i odgovornosti za rezultate, pa... onda dalje kroz legalne institucije kluba i nikako drukčije. Ali, baš nikako - rekao je Vučelić i nastavio:

- Budite sigurni da smo svesni svojih odgovornosti i da ću da se suočim s njima. Vrlo uvažavam stav navijača i da sam sa parolama njihovog nezadovoljstva suočen bio i onda kad smo osvajali trofeje poput šampionskih titula, duple krune i kupova Srbije, prezimljavanja u Evropi, pobeda nad Kelnom...

Predsednik vicešanpiona je govorio i o stavrima koje nisu vezane samo za teren.

- Što se finansijske situacije u klubu tiče, nju odlikuje najredovnija isplata plata fudbalerima i svim zaposlenim u klubu i stručnom štabu, što sam oduvek smatrao prevashodnim zadatkom uprave. Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Potpune istine radi to kažem i uz iskrenu zahvalnost, ma koliko to i kako smetalo bilo kome. I naredna primanja zaposlenima, kao i igračima, biće u roku namirena.

- Posebno smo odgovorni što smo ove sezone doneli najviše međunarodnih bodova srpskom fudbalu... Mogli smo i morali mnogo više. To, takođe, zaslužuje i kritiku i odgovornost", zaključio je Vučelić.

NEDOPUSTIVE UVREDE ZA HOMOSEKSUALNO OPREDELjENjE

Vučelić je, ironično, apostrofirao:

- Uvrede za homoseksualno opredeljenje spočitavano od huliganskog dela navijača smatram nedopustivim, to je zadiranje u moju ili našu privatnost. Kao da meni samom nije teško da taj krst toliko dugo sve ove godine nosim.

Bonus video: Podrška kada je najpotrebnije - ovako su grobari pevali Partizanu pred revanš sa Šerifom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)