MITROVIĆ POVREĐEN, TRENER NIJE OPTIMISTA: Teško je, male su šanse...

Novosti online

24. 02. 2023. u 09:30

FULAM u petak od 21 sat dočekuje Vulverhempton u Premijer ligi, ali "kolibari" će na tom meču najverovatnije biti drastično oslabljeni, pošto na terenu ne bi trebalo da bude najboljeg strelca tima Aleksandra Mitrovića.

МИТРОВИЋ ПОВРЕЂЕН, ТРЕНЕР НИЈЕ ОПТИМИСТА: Тешко је, мале су шансе...

FOTO: Tanjug/AP

Trener tima iz Londona Marko Silva na konferenciji za novinare je istakao da su male šanse da se Srbin nađe u sastavu za meč sa "vukovima".

- Nema nikakvih novosti osim za Mitra. Teško je, male su šanse da će biti spreman. Bio je na terenu, radio je po posebnom programu. Ponavljam, biće teško, ali imamo dobru grupu igrača, momci su fokusirani i verujemo u sebe, znamo svoje kvalitete - rekao je Silva.

Fulam je u igri čak i za Ligu šampiona, ali portugalski stručnjak ne želi time da se zanosi, već to prepušta navijačima, a on je fokusiran isključivo na teren.

- Nisam osoba koja voli previše da sanja. Imam ambicije, snove prepuštam navijačima, mi idemo postepeno. Znam da su očekivanja publike velika i to je normalno i treba da sanjaju, naravno da to nije problem. Mi treba da radimo svoj posao i da kontrolišemo ono što možemo. Oni neka veruju sve više i više, od njih samo tražim da budu uz nas bez obzira na dobre ili loše partije - zaključio je Silva.

Mitrović od 3. januara i duela sa Lesterom čeka na pogodak. Od tada je odigrao šest utakmica i nije uspeo da se upiše u strelce. On je do sada u Premijer ligi postigao 11 golova na 19 susreta.

BONUS VIDEO: SJAJNI RIKARDO: Napadač vratio prednost Partizanu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK! Ne ide na EURO 2024 jer mu devojka previše dobro izgleda - pa je odlepio?! (FOTO/VIDEO)