NAROD SRBIJE KONAČNO VERUJE U SEBE: Vučić - Pozivam vas da zajednički učestvujemo u velikom projektu Ekspo 27

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:08

POKAZALI smo da kad je teško da možemo da ujedinimo narod, da im pokažemo da kada smo ujedinjeni da nam ne mogu ništa, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas na mitingu u Valjevu.

НАРОД СРБИЈЕ КОНАЧНО ВЕРУЈЕ У СЕБЕ: Вучић - Позивам вас да заједнички учествујемо у великом пројекту Експо 27

Foto Tanjug/Marko Đoković

- A tek pred nama su veliki zadaci. Za nas je Ekspo 27 velika prilika, to za nas znači napredak i razvoj. Ekspo 27, to ne znači samo nacionalni stadion u Beogradu, znači bolnica u Valjevu, hala u Valjevu, završetak brze saobraćajnice oko Valjeva. Sve je to Ekspo 27, sve je to ono zbog čega vas pozivamo da zajednički učestvujemo u jednom velikom projektu. Pokazali smo da kad je teško da možemo da ujedinimo narod, da im pokažemo da kada smo ujedinjeni da nam ne mogu ništa. U Srbiji sve odjekuje od ponosa i dostojanstvaa, kod svih onih koji su nam spremali zamke i rezolucije - muk. Ništa ne postoji, nikakve radosti, ničega, kazao je Vučić.

- Kaže jedan od njih "suočili smo se s energičnom mašinom kakvu nismo videli". Nisam ja ta mašina, ta energična mašina ste vi - narod Srbije koji konačno veruje u sebe, koji želi da pobeđuje u svemu i zato moramo da radimo i da se borimo još više, poručio je Vučić u Valjevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)