NAJDUŽA VAR PAUZA U ISTORIJI HRVATSKE LIGE NA MEČU ISTRA - OSIJEK: Deset minuta proveravali penal

Novosti online

18. 02. 2023. u 20:15

BAŠ ga preteraše. VAR sudije su na utakmici 22. kola fudbalskog prvenstva između Istre i Osijeka (1:0) postavili rekord lige - trebalo mim je deset minuta da provere spornu situaciju i na kraju - ne dosude penal za domaćina.

НАЈДУЖА ВАР ПАУЗА У ИСТОРИЈИ ХРВАТСКЕ ЛИГЕ НА МЕЧУ ИСТРА - ОСИЈЕК:  Десет минута проверавали пенал

FOTO: FSS

Sporni trenutak desio se u 61. minutu kad je igrač Istre Erceg pao u duelu sa Žaperom u šesnaestercu, pa mu je sudija Čuljak pokazao žuti karton zbog simuliranja. Tada se uključila VAR soba koja je osam minuta pregledala snimak i onda pozvala glavnog arbitra da i on sam pogleda. To je trajalo još dva minuta, posle čega je Čuljak potvrdio žuti karton Ercegu zbog simuliranja. 

Problem je biop što su se koristila tri snimka na kojima se ništa konkretno videlo, dugo je trajalo i povlačenje linja za proveru ofsajda u toj akciji. Gledaoci na tribinama i kraj malih ekrana mogli su da odu negde na kafu dok su sudije većale.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)