HAOS U PSŽ, NEJMAR POLUDEO: Brazilac se potukao sa sportskim direktorom "svetaca", jedva ih razdvojili

Novosti online

13. 02. 2023. u 08:31

ŠOKANTNE vesti stižu iz Pari Sen Žermena. Ako je verovati RMC sportu, koji nije poznat po objavljivanju neproverenih glasina, jedna od zvezda tima Brazilac Nejmar potukao se sa sportskim direktorom Luisom Kamposom u svlačionici.

ХАОС У ПСЖ, НЕЈМАР ПОЛУДЕО: Бразилац се потукао са спортским директором светаца, једва их раздвојили

FOTO: Tanjug/AP

Sukob se dogodio nakon poraza Pari Sen Žermena protiv Monaka (1:3) ovog vikenda. U tom meču su "sveci" bili veoma oslabljeni, ali se očekivalo da i u takvoj konstelaciji snaga dođu do tri boda. Odigrali su kao da se štede za Bajern i to je zasmetalo Luisu Kamposu, a nije tajna da je atmosfera već neko vreme loša.

Izvori navode da su se posvađali na portugalskom i da je to slušala čitava svlačionica, nakon čega se u raspravu uključio i kapiten Markinjos. Navodno, bilo je i fizičkog sukoba, a ostali fudbaleri su se umešali i razdvojili "usijane glave" koje očigledno loše funkcionišu kada rezultati nisu idealni. Prethodno je PSŽ izgubio i od Marselja i ispao u Kupu Francuske, dok je drugi poraz u kratkom periodu napravio haos u svlačionici.

Nejmar je inače u prethodnom periodu imao problema sa povredom, ali igra odlično ove sezone pošto je upisao 17 golova i 16 asistencija. Bez pomoći Mesija i Mbapea, bio je nemoćan protiv Monaka.

BONUS VIDEO - Petrić utučen posle bolnog poraza Partizana

(Mondo)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave