"MESIJU NIJE STALO DO KLUBA": Bivši igrač PSŽ-a udario na Argentinca, ima poruku za klub

Novosti online

08. 02. 2023. u 17:54

LIONEL Mesi i PSŽ našli su se na meti kritika bivšeg igrača francuskog kluba Žeroma Rotena koji je imao poruku za upravu "svetaca", a tiče se Argentinca.

МЕСИЈУ НИЈЕ СТАЛО ДО КЛУБА: Бивши играч ПСЖ-а ударио на Аргентинца, има поруку за клуб

Foto: EPA-EFE/Yoan Valat

Naime, ovaj 44-godišnjak smatra da velikan sa "Parka Prinčeva" ne bi trebalo da produži saradnju sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena, zbog toga što ne poštuje kluba.

- Loša je ideja produžiti saradnju sa Mesijem. Imaju priliku da sačuvaju ogroman novčani iznos od njegove plate, a to bi moglo i da im omogući i jačanje ekipe na nekoliko pozicija. Mesi se ne trudi da stavi klub ispred sebe. Nikad ne zahvali navijačima na kraju utakmice, spusti glavu i ode u svlačionicu - rekao je Roten.

On se tu nije zaustavio, već je nastavio sa kritikama na račun Mesija.

- Čak i kada slavi golove i kada mu skandiraju ime, on nikada ne pokazuje nikakav gest kojim bi se zahvalio navijačima. Ne želi da uloži sebe u ovaj projekat. Zbog svega toga mislim da nije dobra ideja nastaviti sa njim - zaključio je čovek koji je dres PSŽ-a nosio od 2004. do 2010. godine.

Omalenom Argentincu ugorov sa šampionom Francuske ističe 30. juna. Leo je ove sezone za PSŽ na 24 utakmice dao 15 golova i upisao 14 asistencija.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja