OVAKO JE ĆIRO GLUMIO SAMOG SEBE U LEGENDARNIM "SMOGOVCIMA": "Svima pričam kako si zabio deset auogolova u onom prvenstvu" (VIDEO)

Novosti online

08. 02. 2023. u 16:24 >> 16:50

U ZAGREBU je u 88. godini, nakon duge i teške bolesti, preminuo legendarni hrvatski i jugoslovenski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević. Pamtiće ga fudbalski fanovi, najviše po uspesima sa Dinamom, Prištinom i reprezentacijom Hrvatske; ali i ljubitelji kultne serije Televizije Zagreb "Smogovci" u kojoj je ostvario jednu briljantnu epizodu.

ОВАКО ЈЕ ЋИРО ГЛУМИО САМОГ СЕБЕ У ЛЕГЕНДАРНИМ СМОГОВЦИМА: Свима причам како си забио десет ауоголова у оном првенству (ВИДЕО)

FOTO: Jutjub printskrin

Blažević je preminuo nakon duge borbe sa kancerom prostate, koji je metastazirao, prvo na kožu, a onda i na kosti i jetru.

Prvi put dijagnostikovan mu je karcinom prostate 2011. godine, ali je legendarni Ćiro izašao kao pobednik iz te prve bitke.

Godinu dana nakon toga operisan je i zbog melanoma u početnoj fazi.

U septembru 2019. teška bolest se još jednom vratila, a nažalost ovoga puta Ćiro nije izašao kao pobednik.

Trener svih trenera imao je i glumačkog iskustva, pojavio se u legendarnoj hrvatskoj seriji "Smogovci".

U jednoj od scena podelio je ekran sa Ivicom Zadrom, tumačem jedne od glavnih uloga u seriji, Pere Vrageca, kao i sa Emilom Gladom, koji je u seriji glumio Fleka, ujaka Vragecovih i Perinog menadžera.

Ćiro, koji glumi samoga sebe, odeven legendarnim belim šalom, seti se da su on i Flek nekada zajedno igrali.

- Svima pričam kako si zabio deset auogolova u onom prvenstvu - kaže Blažević Fleku, a Peri, koji je u seriji tek potpisao ugovor sa Dinamom, kaže: "Taj papir ti ne znači ništa, tek sad počinje tvoja Golgota".

Inače, osim u Smogovcima, publika je mogla da vidi Ćiru i u seriji "Montevideo, bog te video", gde je glumio Antu Pandakovića, koji je bio selektor reprezentacije Kraljevine Jugoslavije pre bojkota FSJ od strane hrvatskog podsaveza.

BONUS VIDEO - Ovo je žena Nemanje Vidića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba