IGRA SUDBINE SPREČILA VELIKU TRAGEDIJU: Bivši fudbaler Crvene zvezde izbegao katastrofalan zemljotres u Turskoj zahvaljujući povredi

Novosti online

08. 02. 2023. u 16:55

KAŽE naš narod "nije svako zlo za zlo", a priča fudbalera Ognjena Vranješa, samo je potvrda ove rečenice.

ИГРА СУДБИНЕ СПРЕЧИЛА ВЕЛИКУ ТРАГЕДИЈУ: Бивши фудбалер Црвене звезде избегао катастрофалан земљотрес у Турској захваљујући повреди

Foto: Tanjug/AP

Vranješ je član Hatajaspora, kluba koji dolazi iz Antakija, grada koji je potpuno razoren nakon katastrofalnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Ovaj momak, inače i bivši igrač Crvene zvezde, sigurno ni slutio nije da bi jedna povreda, koju je doživeo tokom meča sa Galatasarajem, mogla da mu spasi život. On je odradio sve neophodne analize u Turskoj nakon povrede, ali je dobio preporuku da lečenje nastavi u Republici Srpskoj.

Vranješ je potom krenuo putem Banja Luke, a na kraju je zbog toga izbegao da se nađe u razorenom gradu gde su bili svi njegovi saigrači, jer su samo nekoliko časova pre zemljotresa igrali utakmicu na domaćem terenu.

Podsetimo, njegov saigrač Kristijan Atsu je završio pod ruševinama i za njim se još uvek traga, a neki igrači su se izvukli iz pakla koji ih je zadesio.

Sve ovo izuzetno je teško palo Vranješu koji se putem društvenih oglašava:

Foto: Printskrin

Vranješ je u Hataj stigao na početku ove sezone i potpisao je ugovor do 2025. godine.

Ove sezone odigrao je 15 mečeva u turskoj Super ligi, a od 14. januara je van terena zbog povrede koju je zadobio na gostovanju Galatasaraju u Istanbulu.

BONUS VIDEO: 16 GODINA BRAKA I TROJE DECE: Ona je žena Nemanje Vidića – odrekla se fudbalerove imovine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE VREME DA SE SRUŠI TRADICIJA? Evo kakav je rezultat bio u poslednja dva duela večitih u plej-ofu Superlige