NAJBIZARNIJI PENAL IKADA: Ono što se dogodilo u Rumuniji nasmejalo čitav svet

Novosti online

08. 02. 2023. u 14:12

NAVIJAČI su u prošlosti svedočili raznim penalima i neočekivanim VAR ishodima, ali ono što se desilo u Rumuniji zbilja spada u rubriku “verovali ili ne”.

НАЈБИЗАРНИЈИ ПЕНАЛ ИКАДА: Оно што се догодило у Румунији насмејало читав свет

Foto: Twitter Prinstscreen/Sam Street

Na utakmci između Farula i Univerzitatee iz Krajove sudija Andrej Kivulete dosudio je penal za domaćina posle pregleda TV snimka nakon vrlo bizarne situacije u kaznenom prostoru gostujućeg tima.

Šta se zapravo dogodilo? Kada je golman tima iz Krajove u trku krenuo da ispuca loptu naleteo je na protivničkog fudbalera koji se povlačio iz šesnaesterca i nehotice ga oborio. Međutm, VAR je bio nemilosrdan – bio je to kazneni udarac.

Farul je prihvatio poklon, poveo sa 2:0 i na kraju osvojio tri boda trijumfom 2:1. Ovom pobedom tim iz Konstance je preuzeo lidersko mesto na tabeli rumunskog šampionata sa bodom više od Kluža.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024